Kunstgras in achtertuin Emmeloord
  • Kunstgras in achtertuin Emmeloord
  • Kunstgras in achtertuin Emmeloord
  • Kunstgras in achtertuin Emmeloord

Kunstgras in achtertuin Emmeloord

Kunstgras in achtertuin Emmeloord

Voor een particuliere klant heeft Hoveniersbedrijf Kers deze speelse tuin aangelegd met kunstgras. Dit deden we in Emmeloord, Noordoostpolder.  Omdat de ondergrond hier bestaat uit klei hebben we eerst een stuk afgegraven, hier hebben we straatzand ingestort, afgevlakt en aangetrild.

Onderhoudsvriendelijk

Veel mensen kiezen voor kunstgras omdat het bijna niet onderhouden hoeft te worden. Af en toe een bezem of borstelmachine is voldoende om het gazon mooi te houden.

Natuurlijke uitstraling

De huidige soorten kunstgras lijken uiterst natuurgetrouw. In deze tuin is gebruik gemaakt van een combinatie tussen onderhoudsarme 'dode' materialen en een levende border waar de planten kunnen groeien. Het geheel wordt 's avonds prachtig bijgelicht door spotjes in de grond.

Meerdere toepassingen

Een veilige en duurzame speelondergrond wordt veelal gerealiseerd met kunstgras. Maar als siergazon in de tuin komt natuurlijk het meest voor. Een putting green van kunstgras is inmiddels ook niet meer weg te denken. In deze tuin installeerde we een type kunstgras Finesse de Luxe PU van EasyLawn met verschillende soorten vezels, van verschillende kleuren, structuren en hoogtes. Het eindresultaat mag er zijn.

Interesse?

Wilt u meer weten? Online laten wij onze verschillende soorten gras zien. Als u een sample wilt sturen wij u deze graag toe. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak ter plaatse of een bezoek aan onze showtuin in Kraggenburg.

 

Free

Vragen? Bel ons
06-38327461

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Kunstgras Emmeloord

Hoveniersbedrijf Kers
Walstraat 19
8317 AN Kraggenburg

T. 06-38327461
E. info@kersindetuin.nl

Route berekenen