06-38327461   |    info@kersindetuin.nl Showtuin: Walstraat 19 | 8317 AN Kraggenburg
Gratis staal aanvragen

Kunstgras legservice Emmeloord

De kunstgras legservice in Emmeloord en omgeving legt het kunstgras voor u aan. Op deze manier heeft u er weinig tot geen omkijken naar. Het is ook zo dat een kunstgras gazon weinig onderhoud vergt. Daardoor kunt u het hele jaar door genieten van het gras!

Onze legservice doet het volgende

De legservice van All in Tuinen regelt het hele kunstgras legproces van begin tot eind. Het afvoeren/verwijderen van oude materialen, de nieuwe ondergrond opbouwen, het kunstgras leggen en het geheel keurig afwerken. Lees de online kunstgras leginstructie en bekijk onderstaande leginstructie video.

Op Locatie 

Indien gewenst kunnen wij ook bij u op locatie komen en de aanleg strategie met u doornemen. De enige voorwaarde is dat u in Emmeloord of in de regio daarvan woont.

Vragen

Heeft u vragen over het kunstgras legproces? Of over de stappen in de leginstructies? Neem contact op met kunstgras Emmeloord, wij beantwoorden uw vragen graag. 

Kunstgras legservice Emmeloord levert echte service!

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras