06-38327461   |    info@kersindetuin.nl Showtuin: Walstraat 19 | 8317 AN Kraggenburg
Gratis staal aanvragen
Kunstgras met staptegels in Emmeloord
  • Kunstgras met staptegels in Emmeloord
  • Kunstgras met staptegels in Emmeloord
  • Kunstgras met staptegels in Emmeloord

Kunstgras met staptegels in Emmeloord

Voor een opdrachtgever uit Emmeloord heeft Hoveniersbedrijf Kers kunstgras met staptegels geïnstalleerd. Kunstgras heeft weinig tot geen onderhoud nodig wat het voor weel mensen aantrekkelijk maakt om ervoor te kiezen. Echter als u van tevoren al weet dat u vaak hetzelfde 'pad' loopt in uw tuin adviseren wij staptegels.

Staptegels

Staptegels hebben naast een praktische werking ook een estetische werking. Het is een behoorlijk klus voor de installateur om deze uit te snijden maar het resultaat mag er zijn! De medewerkers van Hoveniersbedrijf Kers hebben van EasyLawn een installatiecursus gevolgd, waardoor het uitsnijden van de staptegels een mooi eindresultaat geeft.

Niet van graszoden te onderscheiden

Het verschil tussen echt gras en EasyLawn kunstgras zie je bijna niet meer. Een putting green van kunstgras wordt vaak door ons gemaakt. Maar de meeste installaties zijn natuurlijk in de tuin of op het dakterras. Ook als speelondergrond wordt kunstgras vaak gebruikt. In dit project werd kunstgras Finesse de Luxe in 6 kleuren, 4 hoogtes en 4 afwijkende vezellengtes gebruikt. Het is super fraai geworden.

Tevreden klant

De klant en wij zijn er blij mee. Zou kunstgras in uw tuin een oplossing kunnen zijn? Vraag gerust een sample aan. We sturen u het graag, en het geeft u een goed beeld van onze producten.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras